BNAM 2024

3.7.2024

Akukon-Būvakustika BNAM 2024 konferencē

Akukon-Būvakustika spēlēja nozīmīgu lomu Baltijas-Ziemeļvalstu Akustikas sanāksmē 2024 (BNAM 2024), kas notika no 22. līdz 24. maijam Hanasāri, Espo, Somijā. Konference pulcēja akustiķus no Baltijas un Ziemeļvalstīm, lai apspriestu jaunākos sasniegumus un praksi akustikas jomā.

Deniss Mironovs no Akukon-Būvakustika prezentēja savu darbu "Immersive Sound System Showroom Acoustical Design in Existing Industrial Premises." Šis pētījums detalizēti aprakstīja izaicinājumus un risinājumus, pielāgojot rūpnieciskās telpas augstas kvalitātes imersīvām skaņas sistēmām. Darbs uzsvēra inovatīvas dizaina un ieviešanas stratēģijas, lai nodrošinātu optimālus akustiskos apstākļus vidēs, kas sākotnēji nebija paredzētas šādiem nolūkiem.

Akukon-Būvakustika komanda aktīvi piedalījās konferences darbā, veicinot augstus standartus tehniskajās sesijās un diskusijās. Viņu iesaiste palīdzēja uzturēt augstu kvalitātes līmeni visā pasākumā. Tehniskā komiteja, kuras sastāvā bija arī Deniss Mironovs, spēlēja būtisku lomu iesniegto darbu pārskatīšanā, sesiju organizēšanā un nozīmīgu diskusiju veicināšanā starp dalībniekiem.

Konferences laikā Akukon-Būvakustika komanda aktīvi mijiedarbojās ar kolēģiem no visas pasaules, daloties zināšanās un pieredzē par dažādiem akustikas aspektiem. Šīs mijiedarbības uzsvēra starptautiskās sadarbības nozīmi, veicinot nozares attīstību un labāko praksi ieviešanu globālā mērogā.

BNAM 2024 piedāvāja daudzveidīgu programmu, tostarp apmācības, darbnīcas un prezentācijas. Konference nodrošināja lielisku platformu profesionāļiem, lai iepazītos ar jaunākajiem instrumentiem, metodēm un tehnoloģijām akustikā. Viens no izcilākajiem notikumiem bija psihokustikas eksperiments, ko vadīja Valtteri Hongisto komanda no Turku Lietišķo zinātņu universitātes, pirmo reizi veicot šādu eksperimentu ārpus kontrolētas laboratorijas vides.

Akukon-Būvakustika dalība BNAM 2024 uzsver viņu apņemšanos veicināt akustikas zinātni un praksi. Viņu ieguldījums, gan prezentējot jaunākos pētījumus, gan piedaloties tehniskajās diskusijās, nostiprināja viņu pozīciju kā līderiem šajā jomā. Iegūtās atziņas un izveidotie kontakti BNAM 2024 noteikti ietekmēs viņu nākotnes projektus un sadarbības.

Lai uzzinātu vairāk par Akukon-Būvakustika projektiem un pieredzi akustiskajā dizainā, apmeklējiet viņu mājaslapu.

Share article

  • Facebook
  • Twitter

Region and language

Select region and language

Current selection: